Herwin jouw functionaliteit

Herwin jouw functionaliteit in plaats van de focus te leggen op individuele symptomen

Bij STERK! ligt de nadruk op bewegingspatronen die zijn afgestemd op de evolutionaire ontwikkeling van het menselijk lichaam. Deze bewegingen zitten in jouw DNA. Ik geloof dat een betere balans binnen de regels van de natuur van het menselijk bewegen zich vertaalt in betere bewegingen en prestaties.

Optimaliseer je bewegen

Helaas hebben velen van ons een levensstijl en een trainingsroutine aangenomen die ons van deze regels afleiden.

Disfunctionele patronen kunnen ervoor zorgen dat ons lichaam aan deze beweging gewend raakt en onze natuurlijke beweging belemmert, waardoor uiteindelijk het risico op blessures toeneemt.

Door de principes van onze natuurlijke bewegingen te implementeren kunnen we deze gewoonten omkeren, de disfunctie corrigeren, de lichaamshouding verbeteren en het lichaam op een intelligente manier stimuleren om betere bewegingen en atletische prestaties te bevorderen

Optimaliseer je bewegen en blijf blessurevrij, optimaliseer de verbinding tussen hoofd en lijf.

Herprogrammeer je hersenen, corrigeer inefficiënte beweegpatronen en maak inactieve spieren weer actief.

Werkwijze

Wil jij jouw houding verbeteren en je postuur verbeteren? Wil jij de balans voor een STERK! fundament herstellen? Pijnvrij en optimaal bewegen? Breng je lichaam weer in een staat van natuurlijke balans.

Waar compenseer je en ben je overbelast en waar moeten we de spieren die slapen weer wakker maken. Isoleer geen spieren maar verbindt ze. Wat is de meest optimale verbinding tussen spier- en bindweefsel.

Ik kijk verder dan alleen lichaamsbeweging en duik dieper het lichaam in. Ik kijk naar hoe de gewrichten staan ten opzichte van elkaar, ik kijk naar hoe de organen zich bewegen in de romp, behandel bindweefsel en kijk hoe het brein compensaties inzet.

Bij STERK! zoek ik naar de disbalans in jouw lichaam om daarna de functies te optimaliseren.

Sterk fysiek heiloo

Jarenlange ervaring en kennis

Ik gebruik mijn jarenlange ervaring en kennis om jouw lichaam langdurig beter te verzorgen. Ik leer je specifieke technieken om je houding en ademhaling te verbeteren en om je te helpen met eventuele bewegingsproblemen te corrigeren.

De technieken die ik gebruik kunnen altijd en overal worden gebruikt. Deze zullen een aanzienlijke impact hebben op jou algehele welzijn en atletische vaardigheden

Ik blijf mij inzetten voor voortdurende professionele ontwikkeling om voorop te blijven lopen in mijn trainings- en behandelmethode. Ik verfijn mijn technieken en methoden, afgestemd op de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken, om ervoor te zorgen dat ik je de best mogelijke therapie lever.

Contact

Heeft u een vraag? Stuur een email en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt