STERK! Fysiek Trainingscentrum

STERK! Fysiek Trainingscentrum is in vele opzichten bijzonder. Het trainingscentrum in Heiloo heeft een verzorgde uitstraling door de ruime opzet, het Italiaanse design en de comfortabele behandelkamers. Maar het kenmerkt zich vooral door een prettige, gezellige en persoonlijke sfeer. Dat jij je welkom én gemotiveerd voelt, vind ik het allerbelangrijkste.

Over mij

Ik ben Linda, getrouwd en moeder van drie fanatiek sportende kinderen. Zelf heb ik van jongs af aan op hoog niveau gesport. Maar: ik miste een goede basis en dat merkte ik aan mijn lichaam. De steeds terugkerende klachten wekten mijn interesse in de werking van het menselijk lichaam. Ik volgde diverse opleidingen: Pilates, AALO Health Docent, Personal Trainer PRO, Krachtrevalidatie Rehaboom, Rugrevalidatie Rehaboom, Medisch Fitness bij Rug-, Knie- en Schouderklachten, Fascial Release van Buik- en Orgaanfascia en Orthopedische Revalidatie (4xT Methode).

Met de kennis uit deze opleidingen ontwikkelde ik mijn eigen trainingen. Mijn missie? Samen met jou op zoek gaan naar een fijne leefstijl die écht bij jou past. Dat is namelijk de basis om fysiek en mentaal fit door het leven te kunnen gaan. Ik haal er veel voldoening uit als ik andere mensen gelukkig(er) kan maken. Ik vind namelijk dat iedereen recht heeft op een vitaal leven!

Sterk fysiek heiloo
Contact

Heeft u een vraag? Stuur een email en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt