Word fysiek én mentaal sterk

Ben je regelmatig vermoeid en wil je graag meer energie hebben? Sport je veel en wil je meer uit jezelf halen? Heb je last van lichamelijke klachten, bijvoorbeeld omdat je dagelijks veel zit? Of wil je gewoon meer bewegen? Dan is personal training misschien iets voor jou.

Ik help jou sterker te worden, je zelfvertrouwen te vergroten, pijnklachten onder handen te nemen of gewoon meer te bewegen. Ik streef naar bewegingsefficiëntie: bewegen op een bewuste manier. Wanneer je weet hoe je jouw lichaam kunt gebruiken, dan heeft dat een positieve invloed op de kwaliteit van bewegen in jouw dagelijkse leven. Met mijn hulp word jij fysiek én mentaal sterk.

De voordelen

Sporten is goed voor je. En het is leuk als je merkt dat je sterker, fitter, atletischer en bewuster wordt. Ik ben jouw stok achter de deur. Ik motiveer je om door te gaan en creëer een positieve, prettige sfeer waarin ruimte is voor jouw specifieke doelen en wensen. Samen gaan we op zoek naar een leefstijl die past bij jouw doelstellingen.

Dagelijks dertig minuten matig intensief bewegen, levert heel wat gezondheidswinst op, zowel fysiek, psychisch als sociaal.

De voordelen van mijn personal training:

  • Je krijgt een sterk lichaam, meer energie en een betere conditie
  • Je verbetert jouw prestaties, lichaamsbeheersing en belastbaarheid
  • Jouw nachtrust verbetert
  • Rug-, nek- en schouderklachten, blessures en stress verminderen
  • De kans op hart- en vaatziekten verkleint
  • Je beweegt bewust
  • Je leert alles over een goede houding en ademhaling

Werkwijze

Iedereen is anders en geen lichaam is hetzelfde. Daarom boek je de meeste resultaten met een individuele aanpak. Jouw focus kan namelijk heel anders zijn dan die van een ander. We starten daarom altijd eerst met een intakegesprek. Ik wil inzicht krijgen in jouw huidige leefstijl en jouw huidige manier van bewegen. Ik voer diverse (bewegings)tests uit. Op basis van die informatie maak ik een plan dat specifiek is afgestemd op jou als individu. Wekelijks evalueren wij dit plan en stel ik het bij. Dat we op die manier specifiek toewerken naar jouw wensen en doelen, is de kracht van één-op-één trainingen.

Sterk fysiek heiloo

Sportprestatie

Sport je op hoger niveau en train je voor een specifieke sportprestatie? Talent is belangrijk, maar wil je echt het beste uit jezelf halen, dan is er meer nodig. Misschien wil je nét wat sneller worden, jouw reactiesnelheid verbeteren, hoger of verder springen, harder slaan of verder gooien. Met meer lichamelijke kracht en het beter beheersen van bepaalde oefeningen, word je beter. Of het nu op het veld, op de baan of in het zwembad is: ik help je graag een stap verder. Voor jeugd in de groei (in een leeftijd van 9-17 jaar) geef ik specifieke krachttrainingen, gericht op het sneller én sterker worden.

Talent is belangrijk, maar wil je echt het beste uit jezelf halen, dan is er meer nodig.

Contact

Heeft u een vraag? Stuur een email en ik neem zo snel mogelijk contact met u op.

Not readable? Change text. captcha txt